NULA NA "ENFILDU": Stouk ustopirao Salaha i Liverpul!

Autor:

Sport

28.04.2018

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč 36. kola Premijer lige između Liverpula i Stouka doneo je veliko iznenađenje, pošto su gosti odoleli jednom od najboljih napada u Engleskoj i sa 0:0 zadovoljniji otišli kući.

RepublikaFoto: twitter.com/Liverpool FC
Detalj sa duela između Liverpula i Stouka

Međutim, ni sa ovim bodom tim Pola Lamberta nije izašao iz opasne zone, već i dalje moraju da se nadaju da se ostali rezultati u završnici prvenstva poklope, a da oni ubeleže dve pobede u poslednja dva susreta.

Liverpul je bio bolji rival, to nije potrebno preterano ni pominjati, ali se čini da su i dalje umorni od meča polufinala Lige šampiona protiv Rome u utorak. Salah je već na startu imao odličnu priliku kada je bio "jedan na jedan" sa golmanom Stouka Batlendom, ali nije uspeo da zatrese mrežu.

Nešto kasnije je Egipćanin namestio odličnu priliku Aleksandru-Arnoldu, ali je opet golman gostiju izašao kao pobednik iz ovog okršaja.

Do kraja susreta su se ređale prilike pred golom Stouka, ali odbrana nije popuštala, pa se gosti sa bodom vraćaju kući, koji ih ostavlja u borbi za ostanak u Premijer ligi i naredne sezone.

Zanimljiva situacija se dogodila po isteku 90. minuta kada je menadžer gostiju Pol Lambert žestoko gestikulirao ka četvrtom sudiji sa željom da se sa njim i razračuna kada je ovaj pokazao da će se igrati šest minuta nadoknade.

Liverpul je donekle rasterećeno odigrao i ovaj susret pošto imaju skoro pa osiguranu poziciju koja ih dogodine vodi u Ligu šampiona, mada ne bi smeli previše da se opuštaju u završnici, jer ukoliko zapostave obaveze na domaćem frontu Čelsi bi mogao dodatno da im se približi na tabeli.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading