Milojević pred put u Kruševac: DA VRATIMO NAPRETKU DUG I OVERIMO TITULU!

Autor:

Sport

28.04.2018

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 16 časova imaju priliku da pobedom u Kruševcu i zvanično overe šampionsku titulu, a trener Vladan Milojević je izjavio da neće biti nimalo lako osvojiti tri boda protiv "čarapana".

RepublikaFoto: Starsport
Milojević: Napredak odigrao kvalitetno čitavo prvenstvo

Milojević je izjavio da je priprema za ovaj susret ista kao i za svaki drugi i pozvao je pritom navijače da u velikom broju dođu na stadion Napretka.

– Pozvao bih navijače da u što većem broju dođu u Kruševac i da podrže ove momke, jer su oni to zaslužili. Nastavljamo plej-of, igramo protiv ekipe koja je dobro odigrala kompletno takmičenje do sada i jedine ekipe sa kojom mi imamo negativan skor. U Kruševcu smo izgubili, a na Marakani smo osvojili po bod i probaćemo da to sutra ispravimo. Što se nas tiče pripremamo se kao i za sve utakmice do sada, ambijent u Kruševcu je uvek jako lep, Kruševljani vole svoj klub i svoj grad i oni i zaslužuju Napredak ovakav kakav jeste. Oni su iskusna ekipa, iskusno vođena, jedni su od retkih koji imaju stabilnog finansijera i to se odražava i na njihovu igru, rekao je Milojević, a preneo klupski sajt.

Milojević se osvrnuo i na reči trenera Napretka Milorada Kosanovića da je Zvezdi bolje da titulu proslavi u Beogradu, naglasivši da visoko ceni iskusnog kolegu.

– On je zaista iskusan trener, njegove izjave su uvek igra reči. Prošli put je akcenat bacio na pošteno suđenje, ovog puta na to slavlje titule u Beogradu. U svakom slučaju respektujem gospodina Kosanovića i ne bih dalje komentarisao. Nama matematički nedostaje još jedna pobeda, ali ekipa kao što je Crvena zvezda u svakoj utakmici mora da ide na pobedu, da igra dobro, pa čak i u prijateljskom susretu. Daćemo sve od sebe i sutra u Kruševcu, ovo je sport i videćemo kako će se završiti utakmica.

Zvezdin trener je dodao da zbog suspenzija u Kruševcu neće igrati Milan Rodić i Nenad Milijaš.

– U nedelju neće moći da nastupi Rodić zbog crvenog, kao ni Milijaš zbog parnih žutih kartona. Danas posle treninga videću na koje igrače ću moći da računam za utakmicu u Kruševcu, dodao je Vladan Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading