AEK VAGA: Montela ili Milojević

Autor:

Sport

27.04.2018

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je tražena roba u grčkoj, a za njega je interesovanje pokazao i novi šampion te zemlje AEK

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Pre nekoliko meseci se spominjalo da je Olimpijakos ozbiljno zainteresovan za Milojevića, a sada grčki mediji bruje o tome da je AEK naciljao srpskog stručnjaka.

Aktuelni trener novog šampiona Grčke Manolo Himenez će vrlo verovatno napustiti klub, a samo se čeka da Vinćenco Montela dobije otkaz u Sevilji, kako bi Himenez seo na klupu Andalužana.

Mediji u Grčkoj pišu da AEK ne može da zadrži Himeneza ukoliko stigne poziv njegovog matičnog kluba.

Mozzartsport prenosi i da vlasnik Atinjana Dimitris Melisanidis ima odlično mišljenje o Milojeviću, koji je prvi pik u slučaju odlaska Himeneza.

Plan B, ukoliko Milojević bude odbio, je trener Panatinaikosa Marinos Uzunidis.

Vladan Milojević ima ugovor sa Crvenom zvezdom do kraja sezone, a čelnici kluba s "Marakane" su u nekoliko navrata ponavljali da će isti trener voditi tim i naredne sezone.

Sa druge strane Milojević, kada god je upitan za produženje ugovora, odgovarao da nije momenat da se priča o tome i da će po završetku sezone doneti odluku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading