HALILHODŽIĆ I DALJE U ŠOKU: Nije mi jasno zašto sam smenjen

Autor:

Sport

27.04.2018

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Japana Vahid Halilhodžić izjavio je da ne razume zašto je smenjen samo dva meseca pre početka Svetskog prvenstva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Halilhodžić neće voditi Japan na SP

Fudbalski savez Japana smenio je Halilhodžića početkom aprila. Japanci su tada naveli da je bosanski stručnjak smenjen, jer su su postojali problemi u komunikaciji i da je on navodno izgubio poverenje igrača.

Mesto selektora preuzeo je Akira Nišino.

- Za tri godine nikad nisam imao problem ni sa kim. Linije za komunikaciju su uvek bile otvorene. Imali smo odličnu komunikaciju. Ni u najgorem snu nisam mogao da pomislim da ovo može da se desi. Bio sam šokiran. Treba mi odgovor, zaslužujem objašnjenje. Ne želim do odem iz Japana kao neradnik, kao neko ko je nekompetentan... Smeniti trenera dva meseca pre Mundijala nema smisla - rekao je Halilhodžić i nastavio:

- Bio sam svestan da su neki igrači bili nesrećni zbog manjeg vremena u igri, ali to je deo sporta. To se dešava u bilo kom timu. Ako je neko kriv zbog nedostatka komunikacije, onda je Fudbalski savez Japana.

Fudbaleri Japana će u grupi na Svetskom prvenstvo igrati sa Kolumbijom, Senegalom i Poljskom.

- Uvek ću podržavati Japan i želim im sve najbolje - zaključio je Halilhodžić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading