Katanac na "Marakanu": I novčane kazne za Zvezdu, Partizan i Vojvodinu

Autor:

Sport

26.04.2018

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda, Partizan i Vojvodina su novčano kažnjeni, a najlošije su prošli crveno-beli, koji će pored novčane kazne odigrati jedan meč bez navijača.

RepublikaFoto: Starsport
Dešavanja sa Marakane

Crveno-beli će morati da plate 1.200.000 dinara i igraće meč bez publike zbog dešavanja na derbiju, kao i utakmicama sa Mačvom, Mladošću iz Lučana i Zemunom, prenose "Večernje novosti".

Crveno-beli do kraja šampionata igraju još dve utakmice na svom stadionu, u 5. kolu plej-ofa dočekuju Spartak, dok u poslednjoj rundi na "Marakanu" dolazi Voždovac.

Crno-beli će morati da izdvoje milion dinara zbog problema koje su navijači pravili na mečevima sa "večitim" rivalom, Čukaričkim, Radnikom, Bačkom i Borcem.

Na kraju, Vojvodina će zbog neprimerenih saopštenja platiti 200.000, plus dodatnih 50.000 zbog pirotehnike u duelu sa Voždovcem i loše organizacije utakmice sa Zvezdom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading