Određene cene ulaznica za Vojvodina - Partizan

Autor:

Sport

26.04.2018

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica 34. kola Super lige Srbije između osmoplasirane Vojvodine i drugoplasiranog Partizana biće odigrana u nedelju na stadionu "Karađorđe".

RepublikaFoto: Tanjug
Stadion "Karađorđe"

Organizator susreta saopštio je da će karte biti puštene u prodaju u subotu, a da će jedno lice sa ličnim dokumentom na uvid moći da kupi najviše tri ulaznice.

Karte se mogu kupiti po ceni od:
400 (sever i jug),   500 (istok)  600 (zapad) dinara
Navijači gostujućeg kluba koji su podeljeni u tri frakcije biće smešteni na istočnoj i južnoj tribini.

Vojvodina je apelovala na navijače Partizana da se pridržavaju pravila koje je odavno ustanovljeno na "Karađorđu", a koje se tiče zabrane prisustva pristalica gostujućeg kluba na severnoj i zapadnoj tribini.

Policija će i ovoga puta na dan utakmice zatvoriti ulicu Dimitrija Tucovića, a Vojvodina je apelovala da svi koji planiraju dolazak na stadion na vreme obezbede karte i izbegavaju bilo kakvo nedolično ili nesportsko ponašanje.

Utakmica četvrtog kola plej-ofa Super lige Srbije između Vojvodine i Partizana igra se u nedelju od 18 časova i 30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading