KROS PRIZNAO: Imali smo sreće

Autor:

Sport

26.04.2018

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Reala Toni Kros priznao je da je madridski klub imao malo sreće u pobedi protiv Bajerna u Minhenu, u prvoj polufinalnoj utakmici Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kros i Ronaldo

Real je slavio sa 2:1. Revanš je na programu 1. maja u Madridu.

- Nismo imali dovoljno dobar posed lopte da kontrolišemo igru onako kako smo želeli, ali na kraju vraćamo se sa dobrim rezultatom u Madrid. Radili smo veoma naporno, trčali smo i imali malo sreće koja nam je bila potrebna - rekao je Kros i dodao:

- Oni su imali više šansi, ali to je normalno kada igrate na gostovanju u polufinalu Lige šampiona. Igrali su veoma ofanzivno i nametnuli su nam pritisak od prvog minuta. To smo i očekivali, ali istina je da smo mogli bolje da odigramo.

Real je do trijumfa stigao golom Marka Asensija u 57. minutu.

- Marselo je postigao gol u pravom trenutku za nas i to nam je omogućilo da čvršće počnemo drugo poluvreme. Znamo od prošle godine da pobeda od 2:1 na strani protiv Bajerna neće biti dovoljna, tako da ćemo se dobro spremati i za narednu utakmicu - zaključio je fudbaler Reala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading