Englezi analizirali Mažića: LAK NA KARTONIMA, ALI SAVRŠENO KONTROLIŠE DERBIJE!

Autor:

Sport

25.04.2018

15:44 >> 15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Engleski "San" bavi se ovih dana analizom svih segmenata predstojećeg Mundijala, a sada su na redu i sudije koje će deliti pravdu u Rusiji.

RepublikaFoto: Starsport
Mažić važi za nešto lakšeg na kartonima

Englezi su bili prilično dobro nastrojeni prema našem najboljem sudiju, a za njega su upotrebili pridev "ledeni", što mu je posebno pomagalo kroz karijeru kada je delio pravdu u beogradskim večitim derbijima.

"San" naglašava da Srbin voli da ima potpunu kontrolu na terenu, bez "igranja" sa kamerama i druženja sa igračima, ali da ima iskustva sa VAR sa Kupa konfederacija, gde je sudio i finalni meč.

- Njegova sjajna kontrola vatrenih derbija su mu doneli poziv FS Egipta da 2015. sudi njihov najveći derbi između kairskih rivala Al Ahlija i Zamaleka. Sudi na najvišem nivou, uključujući utakmice Lige šampiona i Evropskog prvenstva - piše "San".

Svetsko prvenstvo u Rusiji biće drugo koje će Mažić suditi u karijeri, a kao jedina mrlja se spominje duel između Nemačke i Portugalije pre 4 godine, kada je Pepe prestrogo dobio crveni karton uz penal za tim koji će se kasnije domoći trofeja namenjenog najboljoj svetskoj ekipi.

U sledećoj utakmici Mažić je sudio duel između Argentine i Irana, u kojem su "gaučosi" slavili golom Lionela Mesija u nadoknadi vremena.

- Očekujte mnogo kartona u njegovoj smeni - ističe se u tekstu "Sana". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading