Ivanović: Sazreo sam za Partizan

Autor:

Sport

24.04.2018

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Đorđe Ivanović izjavio je da želi svima da dokaže da zaslužuje crno-beli dres.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Ivanović na meču sa Čukaričkim

Ivanović je u zimskom prelaznom roku stigao u Partizan iz Spartaka.

 

- Na kup utakmici sa Čukaričkim pokazao sam da mogu da igram u Partizanu. Šef mi je pružio šansu 15 minuta, na Banovom brdu sam nagovestio da mogu da odigram odlično. Trudio sam se i sada, kao i svaki naš igrač, kao i uvek što se trudim, gol nije došao, nadam se da će doći na sledećoj utakmici - rekao je Ivanović.

Kada se dogodio prelomni trenutak kad si osetio da možeš da budeš onaj stari?

- Trebalo mi je mnogo vremena: sve mi je bilo drugačije, od treninga… Polako je to dolazilo, u poslednje dve – tri sedmice počeo sam dobro da se osećam. Nije to još to, naravno, nedostaje mi mirnoća u završnici, ali uveren sam da će i to doći. Nadam se da će sve da bude kao što se i očekuje od mene - dodao je on.

Ivanović kaži da svaki duel na treningu odradi maksimalno.

- To je fudbal, tako mi dođe. Nekad i bespotrebno trčim, to je moja želja da se dokažem, svaki loptu bih ja da uzmem, ja da idem... Jednostavno, želja! Četiri godine igrao sam standardno u Spartaku, sad je naišao period da ne igram, eto, uželeo sam se, naravno da sam hteo da pokažem da zaslužujem Partizanov dres - naveo je on.

Ivanović kaže da Partizan čeka težak posao protiv Čukaričkog u revanšu polufinala Kupa Srbije.

- Igrali su oni u nedelju koliko smo im mi dopustili. Neće da bude problema protiv njih u kupu. Dobra su ekipa, ali mi smo bolji, možemo da prođemo u finale. Mnogo su dobra ekipa, ali ne bih nikoga izdvajao. Jaki su kao kolektiv. Odlični. Vladimir Stojković se povredio na ovom meču. Sigurno da Stojke mnogo znači, on je naša fudbalska legenda. Ne daj Bože da ne bude mogao da nastupi, ali.. Može i Marko Jovičić da ga zameni - rekao je Ivanović.

Partizan će u četvrtak igrati sa Radničkim.

- Pobedio sam Radnički sa Spartakom, dao sam gol. Uvek sam protiv njih imao asistenciju ili gol. Želimo da im vratimo za poraz u Nišu, u Beogradu je bolji teren i sve ćemo učiniti da ih pobedimo. Tamo nisu bili neki uslovi, verujem u slavlje, mnogo smo kvalitetnija ekipa - zaključio je Ivanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading