Ajntraht ne propušta šansu da kupi Jovića

Autor:

Sport

22.04.2018

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ajntraht će na kraju sezone otkupiti ugovor Luke Jovića (20) od Benfike, poručio je Niko Kovač, trener tima iz Frankfurta

Luka Jović

Hrvatski strateg, koji će na leto preuzeti minhenski Bajern, kaže da će čelnici Ajntrahta sigurno kupiti Jovića od portugalskog velikana i da je njegov dolazak na jednogodišnju pozajmicu bio pun pogodak.

- Dobar ulov za male pare. Naravno da smo se letos dogovorili o otkupnoj klauzuli i naravno da će to klub uraditi već ovog leta. Ako nastavi ovako, Luka će jednog dana koštati baš mnogo - poručio je Kovač.

Nemački list "Bild" otkrio je da otkupna klauzula za Jovića iznosi šest miliona evra, a ne 12, kako se ranije spekulisalo. 

To baš i nije najbolja vest za Crvenu zvezdu, koja kao bivši klub napadača po fondu solidarnosti ima pravo na pet odsto sledećeg transfera. Tako da će u ovom slučaju crveno-belima pripasti 300.000 evra.

Jović ove sezone igra fantastično u ekipi iz Frankfurta. Postigao je osam golova u prvenstvu, a u sredu je bio strelac jedinog pogotka protiv Šalkea u Gelzenkirhenu, čime je odveo Ajntraht u finale Kupa.

- Rekao bih da stvari polako dolaze na svoje mesto. Možda su pojedinci posumnjali u moj kvalitet i talenat. Realno, ove sezone sam pokazao da mogu da igram fudbal na visokom nivou - rekao je nedavno Jović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading