SRBIN u Laciju odavno zaboravljen, NA LETO SE VRAĆA U FRANCUSKU!

Autor:

Sport

19.04.2018

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Lacija Filip Đorđević nije ni blizu klupe, kamoli prvog tima u Laciju, pa je jasno da će na leto pobeći glavom bez obzira iz Rima.

RepublikaFoto: youtube.com/Lazialita TV
Đorđević već dugo van forme u Laciju

Đorđević je poslednjih sezona daleko od nekadašnje forme, zimus zbog povrede nije uspeo da ode na pozajmicu u Atalantu, kasnije se pominjao i Benevento, ali ništa nije vredelo.

Bilans ove sezone je poražavajući, nije ni dobio šansu, a kada se pogledaju ove gotovo četiri sezone u Italiji, odigrao je oko 70 mečeva i postigao 12 golova, koliko i u poslednjoj sezoni za Nant.

Sada samo čeka leto kada mu ističe ugovor sa Lacijom, ali ima opciju za nastavak karijere. Filip Đorđević bi mogao da se vrati u Francusku gde je pre dolaska u Lacio igrao u Nantu. Sada nisu u pitanju "kanarinci", već ima poziv Monpeljea gde bi ga trenirao Der Zakarijan, čovek sa kojim je Đorđević imao dobru saradnju u Nantu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading