(FOTO) KOMIKA SA TERIJEM: Mama baš nije baš shvatila šta je selfi

Autor:

Sport

18.04.2018

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka jedne tviterašice srela je fudbalera Džona Terija u jednom šoping centru i zamolila ga za fotografiju kojoj se sad smeju svi na Tviteru.

RepublikaFoto: instagram.com/johnterry.26
Džon Teri

Naime, ona je zamolila Terija da ga fotografiše. Samo njega. Nije pozirala sa njim poput većine ljudi kad sretnu zvezde, nego je samo opalila fotografiju samog Džona Terija kog je, sudeći prema njegovom izrazu lica, cela situacija dobro zabavila.

Fotografiju je zatim poslala svojoj ćerki i postala viralni hit.

- Gledaj koga smo teta Pem i ja srele u šopingu danas - napisala je u poruci uz fotku nasmejanog bivšeg fudbalera Čelsija.

Iako je mogla da zamoli tetu Pem da ih fotografiše ili je pak mogla da opali zajednički selfi, ova mama je odlučila celu stvar da odradi vrlo brzo i jednostavno. Samo Teri i dovoljno.

- Moja mama i teta su danas srele Terija u šopingu, zamolile ga za fotku i fotkale ga samog. Umirem - napisala je tviterašica Ejmi čiji je post podeljen više hiljada puta.

Čini se da nije svima do selfija sa zvezdama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading