Dejan Stanković veruje u "Orlove": SRBIJA ĆE POKIDATI NA MUNDIJALU U RUSIJI!

Sport

19.04.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni vezni fudbaler Crvene zvezde i Intera Dejan Stanković veruje u selektora Mladena Krstajića i "orlove".

RepublikaFoto: Starsport
Stanković: Imamo igrače koji mogu da odgovore na sve izazove

Popularni Deki biće uz reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji, a bez uzdržavanja tvrdi da se kući neće vratiti sa porazima, već da će pokazati zube svim rivalima.

PODRŠKA SELEKTORU

- Svetsko prvenstvo je veliki pritisak i odgovornost. Nije lako pošto je svaka utakmica priča za sebe, a "orlovima" želim svu sreću od srca. Imamo fenomenalnu ekipu, dobre momke koji na svaki izazov mogu da odgovore adekvatno. Ništa ne bih uradio drugačije od Krstajića i svi treba da ga podržimo. Pa i za promenu kapitena, bitno je da njima odgovara i treba da gledamo samo rezultat - rekao je Stanković za b92.net.

Nekadašnji reprezentativac Srbije radi na razvoju fudbala u Evropskoj fudbalskoj uniji (UEFA) sa decom od 13 do 16 godina, pa je odlučio da to znanje prenese i u rodnu državu.

Deki: U UEFA nema ništa preko veze, ne mogu da smanjujem kazne našim klubovima

OD KAMPA DO MUNDIJALA

- Biti na terenu sa decom je najveće bogatstvo, pa sam tokom rada u UEFA došao na ideju da prenesem to znanje i kod nas u Srbiji. Na Zlatiboru ću tokom leta organizovati kamp, gde neće biti samo fudbal u fokusu već i zdravo napredovanje, a svi oni moći će da uživaju i žive kao pravi vrhunski fudbaleri i iskuse takvu svakodnevicu. Daće bog da od mog kampa jednog dana dođu do Mundijala - otkrio je popularni Dejan, a najmlađi će imati priliku da upoznaju fudbalske zvezde, poput Siniše Mihajlovića i Marka Materacija.

Ipak, koliko je UEFA stroga, Stanković otkriva iz prve ruke.

- Ne mogu nikako da urgiram da se smanje neke kazne za srpske klubove. Nema protekcije i ne može ništa preko veze da se uradi. Pravila su jasna i tačna - zaključio je Stanković.

103 nastupa za reprezentaciju upisao Stanković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading