STANKOVIĆ I KEŽMAN OPET OSVAJAJU SVET!

Autor:

Sport

18.04.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iver ne pada daleko od klade!

RepublikaFoto: Instagram
Dinastija Stanković: Deki sa sinom Aleksandrom

To su pokazali najmlađi sinovi bivših reprezentativaca naše zemlje Dejana Stankovića i Mateje Kežmana, kod kojih se od malih nogu vidi da će krenuti stopama slavnih očeva. Deki ima tri sina: Stefana (18), Filipa (16) i najmlađeg Aleksandra (13), koji je sa Interom nedavno osvojio prvi trofej.

RepublikaFoto: Starsport
RepublikaFoto: Instagram
Golgeter na tatu: Mateja i Filimon Kežman

Do prvog odličja došao je i Kežmanov najmlađi sin Filimon (5). Ponosni tata okačio je na Instagramu fotografiju svog naslednika uz komentar "Tatin mali šampion". Ukoliko krene očevim stopama i postane ozbiljan fudbaler, Filimon neće morati da brine jer se Mateja i u menadžerskim vodama jednako dobro snalazi.

Da krv nije voda, shvatili su u milanskom Interu, pa su Stankovićevom najmlađem potomku po uzoru na tatu dali kapitensku traku i broj pet na leđima. Stanković se takođe na Instagramu pohvalio uspesima svog sina.

- Bravo, šampione, kapiten moj - napisao je Stanković.

RepublikaFoto: Instagram
Aleksandar Stanković (u sredini)

I Aleksandar i Filimon moraće da pređu ozbiljan put kako bi uspeli da uskoče u kopačke svojih očeva, koji su se tokom karijere naosvajali velikih trofeja. Deki je, između ostalog, bio prvak Evrope i sveta sa Interom i pet puta osvajao je skudeto. Bio je šampion Italije i u dresu Lacija, sa kojim je uzeo i nekadašnji Kup pobednika kupova. Nacionalni prvak bio je i sa Crvenom zvezdom.

Sa druge strane, Kežman je prvak Jugoslavije, Engleske, Holandije, Turske i Belorusije. Najbolje partije pružao je u PSV iz Ajndhovena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading