Dembele spreman da postane profesionalac

Autor:

Sport

17.04.2018

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Barselone Osman Dembele kazao je da u Dortmundu nije vodio život profesionalnog sportiste, a slično se u njemu govori i u Barseloni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pored kogaće bolje učiti nego pored Lea Mesija: Osman Dembele

Ofanzivac je prošlog leta uz obeštećenje od 115 miliona evra iz Borusije prešao u Barselonu. Do sada se uvrežilo mišljenje da je Francuz razočaranje za Katalonce; pored višestrukih povreda mišića, on je novinske članke punio pričama o neprofesionalnosti.

U emisiji "Telefut", koja se emituje na francuskom tv kanalu TF1, Dembele je priznao:

- Nisam u top formi, ali približavam joj se polako. Moram da radim kardio treninge jer se brzo umaram. Vodim zdraviji život nego što je to bio slučaj u Dortmundu, u kojem nisam vodio zdrav život. Ali se, bez obzira na to, nisam povredio! - naglasio je Dembele.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Osman Dembele

20-godišnjak u Španiji nije ostavio dobar utisak. Bilo je mnogo vesti koje govore o tome da previše izlazi u grad, da ignoriše kuvara kojeg mu je dodelio klub i da jede previše brze hrane.

- Konkurencija? Ovo je Barsa. Zvezde kao što su Mesi i Luis Suarez mi daju savete. Teško je uklopiti se u Barselonu. Imam petogodišnji ugovor ovde i planiram da ostanem. Ne želim da odem posle jedne sezone - zaključio je Dembele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading