Nemci "pikirali" Zvezdinog vezistu!

Autor: hotsport.rs

Sport

16.04.2018

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal "HotSport" javlja da se defanzivni vezista Branko Jovičić nalazi se na transfer-listi nekoliko bundesligaških klubova.

RepublikaFoto: Starsport
Jovičić još jedan od igrača koji bi mogli da napuste klub na leto

Nakon dobre partije u 157. večitom derbiju nekoliko klubova iz prve nemačke lige ozbiljno se raspituju kod čelnika Crvene zvezde za usluge Branka Jovičića.

Veliki broj skauta stranih klubova boravilo je tokom vikend na stadionu "Rajko Mitić" kako bi pratili igre fudbalera Zvezde i Partizana, ali su se pomalo i iznenadili kada su pratili igru Branka Jovičića. Prema informacijama koje ima "HotSport" Verder, Borusija Menhengladbah i Volfsburg žele da na leto dovedu Zvezdinu radilicu na sredini terena.

Njihovi predstavnici na čelu sa Juricom Vranješem su ispratili derbi, a uskoro bi trebalo da budu poznati sledećei koraci, kao i može li ovog leta da se odradi posao, pošto je igrač došao iz Rusije pre manje od godinu dana.

Prošlog leta Zvezda ga je dovela iz Rusije za 400.000 evra, cena se sigurno povećala makar 2-3 puta, ali je veliko pitanje da li će crveno-beli moći da sebi dozvole takav luksuz da ostanu bez jednog od nosilaca igre za kvalifikacije evropskih takmičenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading