Tošić u Zvezdinoj svlačionici posle derbija, OVO JE JEDINI RAZLOG

Autor: Blic

Sport

15.04.2018

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Zoran Tošić ima dovoljno iskustva i autoriteta da dozvoli sebi da posle utakmice protiv Crvene zvezde ode i u svlačionicu "večitog rivala".

RepublikaFoto: Starsport
Tošić ispred juga posle derbija

Razlog za ovaj potez nije bila želja za nekom prepirkom ili bilo čime sličnim, već to što je Bambi želeo da se pozdravi i popriča nasamo sa napadačem Zvezde Aleksandrom Pešićem, koji je postigao drugi gol za crveno-bele.

- Ušao sam da se pozdravim sa Pešićem, mi se znamo dugo i dobri smo drugari. Ostalim fudbalerima Zvezde sam četsitao na pobedi. Nije bilo govora o nastavku nekog sukoba sa terena, to je tamo i ostalo - objasnio je Tošić za "Blic".

Gubitkom bodova u derbiju crno-beli su se praktično oprostili od trke za titulu, pa će probati da rane makar malo zaleče u nacionalnom Kupu gde će u polufinalu igrati protiv Čukaričkog.

- Nijanse rešavaju ovakve duele. Videli ste to je bila inspiracija Radonjića, gol Pešića, a mogao je i moj slobodan udarac da promeni tok derbija, ali nije. Okrećemo se Kupu i ostalim mečevima u šampionatu - dodao je Tošić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading