Zidanu prekipelo: MEDIJI, SRAMITE SE! ZASLUŽILI SMO POLUFINALE!

Autor:

Sport

14.04.2018

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener madridskog Reala pobunio se zbog otvorenih napisa pojedinih medija iz Barselone, ali i širom Evrope da je njegov klub namestio četvrtfinalni susret protiv Juventusa koji su rešili u svoju korist pogotkom iz kranje kontroverznog penala u poslednjim trenucima utakmice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zidan odbrusio svim kritičarima

- Trebalo bi da se sramite, nikome ništa nismo ukrali, zaslužili smo plasman u polufinale - iznerviran je Zidan.

On je istakao i da razume burnu reakciju golmana Juventusa Đanluiđija Bufona, pošto u takvim momentima gotovo niko ne može da sačuva smirenost.

- Sva naknadna tumačenja penala koji je sufija video i koji je postojao su čista zloba, zavist prema najboljem klubu na svetu - dodao je Francuz.

On je zatim prokomentarisao šanse svog kluba da se domogne trećeg uzastopnog finala Lige šampiona u sudaru protiv Bajerna.

- To je 50-50, nema favorita, jedina prednost je što igramo kod kuće. Bajern je najjača ekipa u Evropi u ovom trenutku i biće teže nego prošle godine - dodao je Zidan čiji je tim u kontroverznom dvomeču i posle isključenja Vidala eliminisao Bavarce i zatim osvojio pehar u Kardifu protiv Juventusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading