Mitrović: Jokanović ima poverenja u mene

Autor:

Sport

13.04.2018

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Njukasla Aleksandar Mitrović, koji se nalazi na pozajmici u Fulamu, izjavio je da žali što nije dobio veću minutažu u redovima "svraka".

RepublikaFoto: twitter.com/YPSport
Mitrović briljira u dresu Fulama

Mitrović je krajem januara stigao na pozajmicu u Fulam do kraja sezone, pošto se nije izborio za startno mesto u Njukaslu.

- Nikada ne bih rekao da žalim što sam igrao tamo, ali žalim što nisam igrao mnogo i što nisam postigao još više golova - rekao je Mitrović i nastavio:

- Mnogo stvari sam želeo da uradim sa Njukaslom, ali nisam uspeo... Svakako sam uživeo u vremenu koje sam tamo proveo i dalje sam njihov igrač, tako da ćemo videti šta će se desiti.

Srpski napadač je za Fulam odigrao 13 mečeva i postigao 10 golova. On je istakao da je za to zaslužan menadžer Fulama Slaviša Jokanović.

- To je veoma važno za napadača. Mogu da kažem da ima poverenja u mene. Ukoliko osećate da vam menadžer veruje, mnogo je lakše igrati. Takva je sada situacija, znam da veruje u mene i šta želi - naveo je bivši fudbaler Partizana.

Fulam se trenutno nalazi na drugom mestu Čempionšipa, koje vodi direktno u Premijer ligu. Do kraja prvenstva ostala su još četiri kola.

- Rođeni sam pobednik i na svakom meču želim tri boda. Pravio sam neke glupe greške, ali pokušao sam da nešto naučim iz njih - zaključio je Mitrović.

Mitrović (23) je pre Njukasla igrao za Anderleht i Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading