LEGENDARNI VLADIMIR JUGOVIĆ O ELIMINACIJI "STARE DAME": Penala nije bilo, ali je Juve ispao u Torinu!

Autor:

Sport

13.04.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa bele tačke je doneo drugu i poslednju titulu prvaka Evrope Juventusu 1996. godine u penal-seriji protiv Ajaksa, a u sredu je Vladimir Jugović morao da gleda kako njegova "stara dama" posle skandaloznog jedanaesterca napušta elitno takmičenje u četvrtfinalu. Legenda Juventusa, Crvene zvezde i srpskog fudbala u razgovoru za Srpski telegraf prokomentarisao je odluku engleskog sudije Majkla Olivera i kompletan triler dvomeč između italijanskog i španskog giganta.

RepublikaFoto: Starsport

- Kao navijač Juventusa i bivši igrač, moram da kažem da penala nije bilo. Uvek je problematično kada se sudija odluči da svira penal u poslednjim sekundama. Ne treba tako da se rešava utakmica. O ovom penalu pričaće se narednih 30 godina. Sa druge strane, nama je Vujadin Boškov uvek govorio: "Penal je onda kada ga sudija svira". Taj njegov citat i dalje pominju po Italiji i Španiji. Sudija nije trebalo da isključi Bufona. Moraju i arbitri u takvim situacijama da pokažu malo razumevanja za igrače. Nije lako kad se boriš 90 minuta i dobiješ penal u zadnjoj sekundi - rekao je Jugović za "Srpski telegraf".

Bivši reprezentativac Jugoslavije smatra da je Juventus šansu propustio u Torinu.

- Gledao sam prvi meč uživo u Torinu. Juventus je odigrao jako slabo i možda na tom meču izgubio svoje šanse. Velika šteta, ali bio je fenomenalan intenzitet fudbala - jasan je Jugović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading