NEMCI PIŠU: Definitivno - Srbija bez Nastasića na SP

Autor:

Sport

12.04.2018

16:34 >> 17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki peh za Mladena Krstajića... Selektor fudbalske reprezentacije Srbije i definitivno neće moći da računa na Matiju Nastasića na Svetskom prvenstvu.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Kako javljaju nemački mediji, pozivajući se na izvor iz kluba, naš defnzivac usled povrede ligamenata kolena, neće moći da igra ni trenira od osam do 12 nedelja.

On neće morati na operaciju, i biće spreman za početak sezone.

Do prve utakmice Srbije na Svetskom prvenstvu ostalo je dva meseca, i sada je jasno da Nastasić neće moći da bude deo selekcije. Krstajić će morati da se okrene drugim igračima.

Ovim povodom oglasio se i klub iz Gelzenkirhena zvaničnim saopštenjem u kome su, nažalost, potvrdili negativne prognoze medija.

- U utakmici protiv HSV-a prošle subote, naš centralni odbrambeni igrač zamenjen je 15 minuta pre kraja zbog problema sa kolenom. Detaljni pregledi Medicinskog odeljenja doveli su do prve dijagnoze.


Procenjuje se da će pauza trajati od osam do dvanaest nedelja, pa prema tome 25-godišnji fudbaler više nije na raspolaganju ekipi do kraja sezone. Da li će Nastasić moći da nastupi na Svetskom prvenstvu u Rusiji, ostaje da se vidi - navodi se u Šalkeovom saopštenju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading