SUBOTIĆ HVALI BIVŠEG TRENERA: Sa Klopom smo kidisali kao pirane!

Autor:

Sport

12.04.2018

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Sent-Etjena i bivši reprezentativac Srbije Neven Subotić izjavio je da njegov nekadašnji klub Borusija iz Dortmunda nema pobednički mentalitet.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Subotić je skoro 10 godina bio član Borusije

Subotić je od 2008. do prošle godine bio član Borusije. On je u Borusiju stigao iz Majnca zajedno sa Jirgenom Klopom. Sa Borusijom je osvojio dve titule šampiona Nemačke, Kup i Superkup, a izgubio je finale Lige šampiona.

- Sigurno su se svi zapitali zašto je situacija sada takva kakva jeste, ali je objašnjenje poprilično prosto – mi smo sve radili kao tim, sa Klopom i konceptom u koji su svi verovali. Do te mere da bismo kidisali i na komad mesa poput pirana. Sa takvim stavom već u tunelu smo imali 2:0, 'napaljeni' smo čekali svaku utakmicu - rekao je Subotić.

On je potom nastavio sa pohvalama na račun Klopa.


- Posedovali smo zaista poseban mentalitet, ali i nije da smo imali previše izbora jer nam je Jirgen bio trener. Neko za koga si morao da poseduješ nešto posebno. Ko nije želeo da se bori - nije imao šanse da se nađe u timu. Igračima je potrebna podrška, potrebno im je samopouzdanje... Taj osnov nedostaje i danas. Trener sa stabilnim karakterom. Samo u poslednjih godinu dana promenila su se tri trenera - dodao je Subotić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading