(VIDEO) KJELINI BEZ DLAKE NA JEZIKU: Realovci, koliko ste platili za ovaj penal?

Autor:

Sport

12.04.2018

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najiskusnijih igrača Juventusa Đorđo Kjelini izjavio je da je ogorčen na engleskog sudiju Majkla Olivera koji je vodio revanš meč 1/4 finala Lige šampiona protiv Reala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kjelini je ogorčen na sudije

Juventus je u prvom meču 1/4 finala LŠ na svom terenu poražen od Reala (0:3). Juventus je u revanšu vodio 3:0, ali je onda sudija Majkl Oliver u 93. minutu dosudio sumnjiv penal za "kraljevski klub". Ronaldo je potom u 97. minutu pogodio za 1:3. Prethodno je Oliver isključio golmana Juventusa Đanluiđija Bufona.

- Ovo je najveća pljačka koju sam doživeo u karijeri. Jasno je da će Real uvek imati pomoć u Ligi šampiona i to se nikada neće promeniti. U Bajernu još pamte šta je bilo prošle godine - naglasio se Kjelini.

Međutim, svetski mediji podsećaju da je Kjelini sigurno zaboravio da je Juventus 2006. zbog skandala sa nameštanjem utakmica izbačen iz Seriju B, a oduzete su mu i dve titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading