Bivši štoper Partizana među Atletikovim legendama!

Autor:

Sport

11.04.2018

21:26 >> 16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji štoper Partizana i crnogorski reprezentativac Stefan Savić dobio je svoje mesto među legendama madridskog Atletika, pošto je skupio 100 zvaničnih mečeva u dresu "jorgandžija".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Savić se odlično snašao u Atletiku

Crnogorski reprezentativac narednih dana dobiće svoje mesto i njegovo ime biće ugravirano na tzv. Stazi legendi na stadionu "Vanda Metropolitano", jer je prethodnog vikenda protiv Reala odigrao 100. meč u dresu "kolćonerosa".

Savić je u Madrid došao 2015. godine, kao zamena za Mirandu, u transferu iz Fiorentine vrednom 12 miliona evra. Iz Atletika je u Firencu, u sklopu transfera, otišao Mario Suares.

Za nepune tri godine, 27-godišnji Mojkovčanin je izrastao u jednog od najboljih defanzivaca u Španiji, igrač u koga Dijego Simeone ima neograničeno poverenje.

Debitovao je 22. septembra 2015. godine, a od tada odigrao 64 meča u španskoj ligi, 20 u Ligi šampiona, jedan u Ligi Evrope i 15 u Kupu Kralja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading