FK Crvena zvezda odredila raspored za "grobare" tokom derbija!

Autor:

Sport

11.04.2018

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Crvena zvezda oglasila se saopštenjem u kome se navodi da će tri različite frakcije navijača Partizana odvojiti po sektorima na stadionu "Rajko Mitić".

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Dodatne policijske snage biće angažovane samo zbog "grobara"

Crveno-beli su saopštili da će na stadionu odvojiti tri različita sektora kako zaraćene navijače frakcije ne bi bile u neposrednoj blizini.

Zvezda je danas potvrdila da će tri različite grupe biti smeštene na tri različita mesta na južnoj tribini. Jedna od frakcija crno-belih pristalica tradicionalno ide na istok, ali to joj sada neće biti dozovoljeno. Ta frakcija, zvana "Zabranjeni" biće smeštena na jugu, u ograđenom prostoru ("kavez") pored istočne tribine.

Iako su do nedavno postojale dve frakcije navijača Partizana od kojih je jedna bila na istoku, a druga tradicionalnu na jugu, sada je primetna još jedna grupa koja je bila na istoku, ali bliže jugu.


"Večiti" derbi igra se u subotu od 18.30 na stadionu "Rajko Mitić". Ulaznice su počele da se prodaju od srede i koštaju 600 dinara (jug i sever), 1.000 za istok i 1.200 za zapadnu tribinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading