Đukić može da odahne, OVAJ TANDEM JE FIT ZA "VEČITI DERBI"

Autor:

Sport

11.04.2018

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stegla su se srca velikom broju navijača Partizana nakon što su stigle vesti da su Ožegović i Zoran Tošić doživeli povrede tokom poslednjeg treninga, ali iz lekarskog tima iz Humske javljaju da razloga za brigu nema.

RepublikaFoto: Starsport
Đukić će verovatno uvrstiti i Jankovića u prvu postavu

Kako prenosi "HotSport" Tošić se brzo vratio u trenažni pogon nakon lakše povrede, pa je gotovo izvesno da će ga trener Miroslav Đukić uvrstiti u startnu postavu za 157. večiti derbi.

Drugi rekovalescent Ognjen Ožegović takođe je imao velikih problema sa kukom, ali je nakon dve terapije i kraćeg mirovanja odlučeno da je mladi napadač spreman za maksimalne napore u nastavku šampionata.

Međutim, i pored dobrih prognoza može da se desi da Ožegović počne najveći meč srpskog fudbala sa klupe, kako bi Đukić imao prilike da ga uvede u igru za poslednjih 20-30 minuta kako bi dao ritam svom timu.

Saša Ilić se takođe požalio na lakšu povredu, ali je jasno da će Partizanov rekorder biti u kombinaciji za susret, pa bi ga Đukić možda ubacio u igru da stane na loptu u završnici, ukoliko bude potrebno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading