Oslabljeni "Orlovi": Mundijal bez jednog od stubova odbrane?

Autor:

Sport

11.04.2018

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo dobrih vesti stiglo je za vikend selektoru reprezentacije Srbije Mladenu Krstajiću, ali je utisak zbog svih dobrih igara "Orlova" i golova koje su postigli pokvarila jedna povreda.

RepublikaFoto: fss.rs
Ilustracija: Foto

Štoper Šalkea Matija Nastasić napustio je teren 15 minuta pre kraja duela sa Hamburgom, a novinar RTS-a Aleksandar Stojanović preneo je da povreda nije naivna.

Nezvanično, štoper reprezentacije Srbije zbog povrede će odsustvovati sa terena najmanje dva meseca što znači da je i njegov nastup na Mundijalu doveden u pitanje!

Pošto je do početka Svetskog prvenstva ostalo upravo još dva meseca, jasno je da Matija Nastasić ulazi u trku sa vremenom i da postoje velike šanse da će zbog peha koji je doživeo morati da preskoči planetarnu smotru u Rusiji.

Jasno je da bi to bio veliki udarac za "Orlove" jer je Matija Nastasić već bio viđen na spisku putnika za Mundijal, a vrlo verovatno i na mesto startnog štopera u tandemu sa Branislavom Ivanovićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading