DERBI USIJANJE - Zdjelar: Već sam pobeđivao Zvezdu

Autor: Tanjug

Sport

10.04.2018

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar izjavio je da oseća uzbuđenje i naboj pred debi u večitim derbijima protiv Crvene zvezde, ekipe koju je, kako kaže već pobeđivao kao igrač OFK Beograda.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

- Osećam se uzbuđeno, ali za mene je derbi poput svake druge utakmice. Sigruno da je veći naboj, daćemo sve od sebe da što bolje uđemo u utakmicu, ali videćemo šta će biti. Svaki derbi je velika utakmica, jer uvek sa sobom nosi nešto novo - izjavio je Zdjelar.

Prema njegovim rečima, protiv lidera prvenstva Srbije ima negativan skor 3:2, ali da se nada da će posle subote odnos pobeda i poraza na mečevima sa Zvezdom biti poravnat.

RepublikaFoto: Starsport



- Dobio sam Zvezdu, ukoliko se ne varam, dva puta sa OFK Beogradom kada smo igrali polufinale kupa. Nisam siguran, ali mislim da je trenutno skor 3:2 sa njih i nadam se da ću izjednačiti - rekao je Zdjelar.

Fudbaler koji igra na pozajmici iz Olimpijakosa navodi da se nije video sa bivšim saigračima Milanom Rodićem i El Fardu Benom, veruje da neće biti problema sa suđenjem jer, kako kaže, pravdu deli Milorad Mažić, ali i ističe prednost srpskog u odnosu na grčki derbi koji je imao prilike da igra.

- Dok sam igrao za Olimpijakos na velikim utakmicama u grčkom prvenstvu nije bilo gostujućih navijača, a ovo je pravi derbi jer će biti i naših i protivničkih pristalica na stadionu - izjavio je Zdjelar.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana u prvom kolu plej-ofa igra se u subotu od 18.30 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading