Suma ne klone duhom: ZNAČI MI PODRŠKA NAVIJAČA, SRBI SU DIVAN NAROD!

Autor: Alo

Sport

08.04.2018

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najskuplje pojačanje u istoriji Partizana Sejduba Suma, koji je letos plaćen 1,65 miliona evra Slovanu iz Bratislave, nije opravdao ni delić prevelikih očekivanja koja su na početku "grobari" imali.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Suma je bio standardan u prvoj postavi sve do nedavno

Omaleni Gvinejac je u intervjuu za "Alo" naglasio da je i sam svestan da je izneverio očekivanja armije navijača Partizana, ali da upravo zbog njih i njihove podrške ne želi da klone duhom.

- Drago mi je što me publika podržava, iako sam svestan da ne pružam partije kakve se očekuju. Njihova podrška mi znači da ne klonem - istakao je Suma za "Alo", uz opasku da je u Partizanu mnogo veći pritisak zbog imperativa pobeda nego u ostalim klubovima u kojima je do sada nastupao.

Bez obzira da li će ostati i naredne sezone u Partizanu, ili ne, Suma kaže da će iz Srbije uvek nositi samo najlepše utiske.

- Svi momci su fantastični, s tim sto se najviše družim sa Tavambom jer govorimo francuski. Zezaju me kako sam stalno na telefonu, što nije daleko od istine. U Srbiji nikada ne možete da se osećate kao stranac. Narod je predivan. Nikada neću zaboraviti oduševljenje mojim dolaskom, navijače na stadionu koji su bili na mojoj promociji. Bila su mi braća u poseti i oduševljeni su atmosferom na stadionu i ljudima - objašnjava Suma.

U prethodnih nekoliko prvenstvenih kola Sejduba Suma nije imao mesto ni na klupi kod Miroslava Đukića. Zoran Tošić se oporavio, a Armin Đerlek se ozbiljno nametnuo igrama ove polusezone, pa je veliko pitanje da li će Suma imati mesto u protokolu za predstojeći 157. večiti derbi 14. aprila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading