(VIDEO) Luka i Palas ispustili pobedu u finišu, NJUKASL PREBRINUO SVE BRIGE

Sport

07.04.2018

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Kristal Palasa propustili su veliku priliku da osvoje zlata vredna tri boda na gostovanju Bornmutu u 33. kolu Premijer lige, a ni fenomenalan pogodak Luke Milivojevića za rođendan nije pomogao da tim Roja Hodžsona odnese tri boda sa neugodnog gostovanja - 2:2.

RepublikaFoto: twitter.com/Newcastle United
Dosta vatre viđeno na meču Lester-Njukasl

Milivojević je golom u 47. minutu iz slobodnog udarca doveo "orlove" do prednosti i tako sam sebi priredio lep gol za rođendan.

Međutim, Palas je nakon ovog vođstva propustio barem još tri izvanredne prilike za dupliranje vođstva, što je Bornmut kaznio preko Musea u 65. minutu.

Gosti iz Londona su vratili preko Zahe prednost na svoju stranu 10 minuta kasnije nakon nekoliko sjajnih driblinga ovog igrača, ali je u 89. minutu King nakon užasne reakcije odbrane Palasa poravnao rezultat. Ovo je bio šesti uzastopni susret u kom su "trešnjice" postizale pogodak upravo u ovom minutu.

Njukasl je ostvario pobedu koja im je gotovo zacementirala mesto u elitnom rangu i naredne sezone trijumfom na gostovanju Lesteru. 

Zahvaljujući sjajnim pogocima Šelvija u 18. i Ajose Pereza u 75. minutu "svrake" su odlepršale sa celim plenom sa "King Pauer" stadiona, a Džejmi Vardi je nekoliko minuta kasnije uspeo samo da ublaži poraz svog tima.

Brajton i Hadersfild su u još jednom meču od velike važnosti za opstanak dve ekipe podelili bodove - 1:1. Ipak, domaćin iz Brajtona je sigurno zadovoljniji, pošto je igrao sa igračem manje od 74. minuta, a i u boljoj je poziciji, barem što se rasporeda na tabeli tiče.

Poslednjeplasirani Vest Bromvič je odigrao nerešeno sa Svonsijem 1:1 i prekinuo dugačku seriju poraza, Barnli je nastavio sa dokazivanjem epiteta najprijatnijeg iznenađenja Premijer lige ove sezone pobedom na gostovanju Votfordu 2:1, dok je Totenhem trijumfom na stadionu "Britanija" protiv Stouka istim rezultatom gurnuo domaćina nadomak Čempionšipa, mada nade i dalje postoje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading