FUDBALERI PARTIZANA: Spremni smo za derbi!

Autor:

Sport

05.04.2018

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana Ognjen Ožegović, Svetozar Marković i Nebojša Kosović izjavio je da su crno-beli spremni za 157. večiti derbi sa Crvenom zvezdom.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana slave pobedu sa navijačima

Partizan je pobedio Borac 5:0 u meču 30. kola Superlige Srbije. Crno-beli posle podele bodova imaju šest poena manje od Crvene zvezde. Zvezda i Partizan će igrati tek 14. aprila.

- Znali smo da je utakmica protiv Borca pred onu najbitniju utakmicu u sezoni, pred derbi, i da ćemo morati da odigramo najbolje moguće kako bismo podigli naše samopouzdanje na najveći nivo jer je utakmica sezone pred nama. Drago mi je što spremi dočekujemo derbi, nema povređenih igrača, Kića se vratio, Bambi se vratio... Bilo je lepih akcija, dosta golova, nismo primili gol što je najbitnije i srećan sam zbog svega -  žrekao je Ožegović i dodao:

- Očekivanja se znaju - da pobedimo i da nastavimo da se borimo za titulu. Opet kažem, najbitnije je da smo svi zdravi i da svi konkurišemo za tim. Nadam se da ćemo nastaviti niz pobeda.

Svoj prvi gol u dresu Partizana u Superligi postigao je Svetozar Marković.

- Postigao sam svoj prvenac i stvarno je super osećaj. Trebalo mi je 10-15 sekundi da shvatim da se to i dogodilo... Ovo je već mnogo pobeda u nizu i to nam mnogo znači za samopouzdanje pred najvažniju utakmicu u sezoni. Za mene je to izuzetna utakmica jer ceo život sanjam o derbiju i jedva čekam da počne - rekao je Marković.

Na teren se posle pauze zbog povrede vratio Nebojša Kosović.

- Osećao sam se jako čudno, bilo mi je teško prvih pet minuta dok sam osetio atmosferu, posle mi je bilo mnogo lakše da se razigram. Mnogo sam srećan što sam se vratio, što uopšte mogu da treniram sa svojim saigračima. Fudbal je moj život. Neopisiv osećaj - rekao je Kosović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading