Đukić blistao nakon Borca: BITNO JE DA SE SVI RAZIGRAJU, IDEMO DA PREPOLOVIMO ZAOSTATAK NA DERBIJU!

Autor:

Sport

05.04.2018

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Miroslav Đukić bio je nasmejan nakon ubedljive pobede protiv Borca (5:0). Đukić je istakao da mu je drago što su svi odigrali vrlo kvalitetan meč i podigli samopouzdanje, kao i da su ambicije pred "večiti derbi" više nego jasne - samo pobeda dolazi u obzir.

RepublikaFoto: Starsport
Đukić: Svi se trude i rade, igrači napreduju svakim danom

Ožegović je dva puta pogodi metu, a precizni su bili još Svetozar Marković, Pantić i povratnik Zoran Tošić.

- Bitno je da svi daju golove, svi učestvuju u završnici. Ali danas ne samo što smo bii efikasni, nego što smo bili i ofanzivni, a protivniku nismo dozvolili da nas iznenadi. Naš gol je ostao netaknut, tako da sam zaista srećan. Ulazimo u završnu fazu u dobroj formi - rekao je Đukić.

"Bambi" se vratio golom, a konačno je zaigrao i Kosović, tako da je Partizan u skoro punom sastavu, što donosi slatke muke Đukiću.

- Kića se vratio, on je bitan igrač koji može da nam da dobre stvari. Toške se isto vratio i cela ekipa igra na vrhunskom nivou. Svi su koncentrisani, svi rade dobro. Najveće muke ima trener da odredi prvih 11, pa čak i 18. Svi se trude i svi rade. Veliki problem je koga ostaviti van 18. Sigurno je da sam to hteo, to su slatke muke, ali nekada vam bude žao kada morate da ostavite neke igrače koji odlično rade, a nemate prostora da ih nagradite - rekao je trener crno-belih.

Đukić je posebno pohvalio nastupe mlađih fudbalera, kao i da je pogodak koji je postigao Danilo Pantić za 4:0 bio u nivou Kristijana Ronalda.

Crno-beli na startu plej-ofa idu na gostovanje 200 metara od svog stadiona, gde će na stadionu "Rajko Mitić" hvatati poslednji voz u trci za titulu.

- Pa već smo prepolovili sad - odgovorio je trener kroz smeh.

- Prepolovili smo ga, sad ćemo probati još jednom da prepolovimo. Znamo da derbi odlučuje mnoge stvari, skoro rešava ligu, tako da ćemo ući pobednički, jer nam ništa drugo ne odgovara sem pobede - rekao je Đukić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading