ĐUKIĆ PITA: Zašto je odložen derbi? Ako može Barsa bez Mesija, možemo i mi bez Mažića

Autor:

Sport

04.04.2018

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izjavio je da odlaganje utakmice sa Crvenom zvezdom nije dobro i da nema svrhu.

RepublikaFoto: Miroslav Todorović
Đukić uveren u pobedu protiv Borca, a već misli i na derbi sa Zvezdom

Partizan će u četvrtak na svom terenu dočekati ekipu Borca u 30. kolu Superlige Srbije.

- Ekipa igra dobro, čvrsto, agresivno. Svakim danom se popravljamo, sve smo bolji i u završnu fazu ulazimo spremni, sa željom da ostvarimo ciljeve - rekao je Đukić i dodao:

- Čeka nas dobra utakmica jer su obe ekipe u dobroj formi. Očekujem čvrstu, borbenu i ofanzivnu utakmicu i nadam se da će publika uživati. Čeka nas težak ispit, a nama samo tri boda odgovaraju.

Đukić ima dileme oko sastava tima. On još ne zna da li će za Partizan protiv Borca igrati Nemanja Miletić, Danilo Pantić i Đorđe Jovanović. Njima preti suspenzija zbog kartona, a u tom slučaju bi mogli da propuste "večiti derbi".

- Pre 10 godina sam imao takvu situaciju. Mogli smo da biramo da li će Žuka da igra derbi ili protiv Vojvodine. Opredelio sam se za Vojvodinu, tu utakmicu dobili, pretrpeo sam velike kritike što sam to uradio, što ga nisam ostavio za derbi - naveo je trener Partizana.

Za Partizan na meču protiv Borca neće biti Bojana Ostojića, kao i suspendovanog Vladimira Stojkovića koga će zameniti Marko Jovičić.

- Mare se pokazuje svakodnevno, nema nikakvih problema i straha, verujemo u njega. Spreman je i mirni smo što se tiče golmana - rekao je trener Partizana.

Partizan će potom 14. aprila gostovati Crvenoj zvezddi u prvom kolu plej-ofa. Ovaj duel je prvobitno trebalo da bude odigran 10. aprila.

- Ne znam zbog čega se ne igra, zašto je odloženo, zašto se ne izađe i jasno kaže zašto se odlaže? Nema nikakvih razloga za odlaganje. Reprezentativna pauza je došla u dobrom momentu, da se igrači odmore. A, sada ova posle dve utakmice nema svrhe, nikome ne odgovara. Čujem zbog sudija... Kada ne igra Lionel Mesi, Barselona i dalje funkcioniše. Tako može i ova naša liga bez Milorada Mažića - rekao je Đukić.

Utakmica između Partizana biće odigrana u četvrtak od 17 sati, a ulaz je besplatan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading