Dečaci sanjaju Zvezdin dres: OTVORENI TRENING CRVENO-BELIH

Autor:

Sport

03.04.2018

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski vicešampion Srbije, Crvena zevdza organizovala je u utorak probni trening za mališane iz čitave zemlje. Tradicionaloj manifestaciji "Open Day" ovoga puta se odazvalo 180 dečaka koji su pokušali da se dokažu tokom probnog treninga.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Ilustracija: Foto

Crvena zvezda je svakom dečaku koji se odazvao pozivu da dođe na otvoreni trening poklonila članstvo u klubu, a dvanaestorica najboljih dobiće šansu da nastave da se dokazuju.

Radi se o dečacima rođenim u periodu od 2007. do 2011. godine i oni će se već u sredu pridružiti deci koju su prethodnih meseci skautirani od strane Zvezde.

- Još jednom se pokazalo da je Srbija zemlja talenata, kada su svi sportovi u pitanju. Naravno, i fudbal. Interesovanje je bilo ogromno, i deca su se zaista potrudila da ostave dobar utisak. Hvala svima koji su se odazvali, a pozivam dečake i da se priključe našim kampovima gde će takođe imati priliku da se nametnu našim trenerima - rekao je koordinator Zvezdinih škola fudbala Vladimir Cvjetićanin.

Nakon  dodatne selekcije koja će biti obavljena na terenima Omladinske škole FK Crvena zvezda, najboljima će biti ponuđeno sa se priključe Zvezdinoj školi fudbala.

Otvorenom treningu prisustvovao je i predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading