Radnički odgovorio treneru Vojvodine: STOLICA NE UME DA PRIHVATI PORAZ, ON MRZI NAŠ FUDBAL!

Autor:

Sport

03.04.2018

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Radnički iz Niša odgovorio je treneru Vojvodine Iliji Stolici na prozivke da su odnosi sa klubom iz Novog Sada narušeni zahvaljujući njegovim izjavama i da on ima "poseban vid animoziteta" prema srpskom klubu.

RepublikaFoto: Starsport
Radnički oštro odgovorio Stolici

- FK Radnički je imao i više nego dobre odnose sa Vojvodinom, koji su sada očigledno narušeni dolaskom trenera Ilije Stolice u novosadski klub. Isto to se već desilo i kada je gospodin Stolica bio šef stručnog štaba Voždovca. Osim Radničkog, gospodin Stolica je do sada u više navrata u medijima 'targetirao' i optuživao i Crvenu zvezdu, koja je, kao i Radnički, u vrhu tabele Superlige Srbije - navodi se u saopštenju Radničkog. 

Nišlije su dodale da Stolica napada svaki klub koji je bolje plasiran na tabeli od njegove Vojvodine.

- To pokazuje da on generalno mrzi srpski fudbal za koji je rekao da je u blatu, a on konstantnim napadima na one koji igraju bolji i kvalitetniji fudbal od njegovog tima, njih neargumentovano valja po tom blatu. Očigledno je da on ne može da prihvati poraz od boljih, a ima i neki poseban vid ličnog animoziteta prema Radničkom iz Niša - piše u saopštenju. 

Ilija Stolica je posle meča izjavio da su svi videli šta se dešavalo, da svi ćute o nameštanju utakmica u domaćem prvenstvu, kao i da je smatrao da je najbolje u tom trenutku bilo da ode sa klupe na tribine kao vid protesta protiv očajnog suđenja na "Čairu".

Radnički je saopštio da veruje u sudijsku organizaciju i fudbalske organe Srbije "i da će srpski fudbal biti unapređen u svakom smislu". 

- U svakom slučaju Radnički želi da na konstruktivan način doprinese razvoju srpskog fudbala, a ne da ga kao neki neargumentovano napadamo jer nam to tako trenutno odgovara - navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading