Hajnkes poštuje Sevilju, Montela veruje u iznenađenje

Autor:

Sport

02.04.2018

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Bajerna Jup Hajnkes izjavio je da ima veliko poštovanje prema Sevilji uoči prvog meča četvrtfinala Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hajnkes stiže u Sevilju

Bavarci su izgubili na poslednjih pet gostovanja u Španiji.

- Kada ste u ovoj fazi takmičenja morate da pokažete poštovanje prema svakom protivniku. Sevilja dolazi iz veoma jake lige, snagu je pokala u duelima sa Junajtedom i mi ovim mečevima prilazimo veoma ozbiljno - rekao je Hajnkes.

Svi mediji tvrde da je Bajern favorit u četvrtfinalu Lige šampiona. Sevilja i Bajern se nikada do sada nisu sastajali, a velikan iz Minhena želi da prekine niz neuspeha protiv španskih timova, jer je u poslednje četiri godine ispadao od Reala (dva puta), kao i Barselone i Atletiko Madrida.

- Nije lako igrati na tri fronta - Primeri, Kupu kralja i Ligi šampiona. Najviše se to odražava na igre u šampionatu, ali sviđa mi se pozicija u kojoj se nalazimo, jer smo i dalje deo evropske elite. Znamo ko nam je protivnik i kakav je klub u pitanju, ali na terenu će se sve videti - kazao je trener Sevilje Vinćenco Montela.

Prvi meč je na programu u utorak od 20.45 sati u Sevilji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading