Stolica otkrio zašto je napustio klupu u Nišu

Autor:

Sport

01.04.2018

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u Nišu protiv Radničkog (1:1), a ovaj meč obeležila je odluka trenera "lala" Ilije Stolice da dok traje utakmica napusti klupu. On je otkrio šta se desilo.

RepublikaFoto: Starsport

I pored nagađanja da je napustio klupu zbog odluka sudija, Stolica je za "Novosti" objasnio o čemu je reč.

- Nisam se osećao dobro i o tome sam obavestio ljude oko sebe. Smatrao sam da je najbolje da se sklonim. Odmah da kažem, da mi na pamet nije palo da odstupim. Nikada sebi neću dozvoliti da igračima okrenem leđa, a znam s kakvim ogromnim pritiscima se bore. Daleko od toga - rekao je Stolica.

Ovoga puta nije želeo da priča o suđenju.

- Dovoljno sam kažnjavan, a voleo bih da mediji prokomentarišu sporne detalje. Meni to profesija ne dozvoljava, ali svako može da pregleda snimak duela i da stekne utisak i iznese svoj stav. To bi bilo idealno. Meni je najvažnije da su se momci pokazali u pravom izdanju. Nadigrali su Mladost u Lučanima ubedljivo, u meču sa Crvenom zvezdom prikazali na kom nivou igraju, a u Nišu, gde se niko od gostiju nije radovao, potvrdili su visok nivo - zaključio je Stolica. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading