(VIDEO) KLOP POTVRDIO: Liverpul pregovara sa Džanom

Autor:

Sport

30.03.2018

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Liverpula Jirgen Klop izjavio je da su u toku pregovori sa fudbalerom Emreom Džanom u vezi produženja ugovora.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džan ostaje u Liverpulu?

Džan ima ugovor do kraja sezone, ali još nije potpisao produženje saradnje. On navodno ima ponudu Juventusa, a pojedini mediji su objavili da je Džan već dogovorio uslove ugovora sa torinskim klubom.

Početkom nedelje Džan je kritikovao medije zbog "netačnih priča" da je tražio više od 200.000 funti nedeljno da ostane na Enfildu.

- Situacija je otvorena. Ništa nije odlučeno. Razgovaramo sa njim i za sada je sve dobro, osim onog dela što nije potpisao ugovor. To je sve, nema problema - rekao je Klop.

Liverpul će za vikend igrati sa Kristal Palasom, a to će biti Klopova 100. utakmica u Premijer ligi.

- Koliko sam uživao? Nekad više, nekad manje. Ovo je bilo neverovatno. Klub je fantastičan, navijači su fantastični i ekipa je fantastična. Bilo bi bolje da smo pobedili u jednom ili dva finala, ali u redu je. Trenutno smo dobri i pripremljeni za budućnost, a to je najbolja stvar koju možeš da kažeš o jednom fudbalskom klubu. Žestoko se trudimo da nešto osvojimo - istakao je Klop.

Utakmica će biti odigrana u subotu od 13.30 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading