(VIDEO) Kapiten Zvezde dočekao dobitinike stana u Beogradu!

Autor:

Sport

30.03.2018

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš je prethodnog vikenda izvukao kovertu bračnog para Poulić iz Starog Starčeva, koji su dobili stan na Novom Beogradu u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi".

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Milijaš ugostio srećne dobitnike stana

Iskusni vezista je, od ukupno 5.754.681 koverte koliko je pristiglo, u četvrtom kolu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018" doeno sreću baš Janku i on je postao srećni dobitnik stana na Novom Beogradu.

Posebna draž za srećnog dobitnika je ta što je navijač Crvene zvezde, baš kao i njegova trojica unuka koji posećuju utakmice crveno-belih. Njihova sreća je bila još veća pošto su ovog petka uživali u druženju sa kapitenom kluba iz Ljutige Bogdana.

Milijašu je bilo izuzetno drago što je upoznao porodicu za koju je baš on bio srećne ruke i što je stan otišao njima. Takođe, rekao je da će vrlo rado biti prvi gost u novom stanu Poulića.

- Nismo verovali da ovako nešto može nama da se desi. Sreću kada smo čuli da je Milijaš izvukao baš našu kovertu i dalje ne mogu rečima da opišem. Zaista je život nepredvidiv. Sigurni smo da ćemo sa decom i unucima uživati u novom stanu, a svakako će dres Nenada Milijaša, kao i pokloni koje smo ovom prilikom dobili od Crvene zvezde, zauzeti posebno mesto u njemu – rekao je srećni dobitnik Janko Poulić.

On je sa suprugom Marom, sinom Draganom i unukom Nemanjom obišao i muzej Crvene zvezde, gde su imali priliku da vide najvrednije trofeje Crvene zvezde, da čuju zanimljive detalje iz istorije kluba, kao i da naprave fotografije za uspomenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading