PRIZNANJE ZA SRPSKOG FUDBALERA: Matić dobio zlatnu medalju Sportskih igara mladih

Autor: Tanjug

Sport

28.03.2018

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Sportskih igara mladih (SIM) za Srbiju Ivana Jovanović uručila je srpskom fudbaleru Nemanji Matiću specijalno priznanje, zlatnu medalju sa posvetom, za sve što je kao ambasador SIM učinio na promociji takmičenja.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Matić se zahvalio na priznanju

- Nemanja pomaže Sportskim igrama mladih na razne načine. Uvek je tu za nas i živimo SIM priču zajedno, u interesu dece Srbije i regiona. Kao i uvek, veseo, nasmejan, čovek sa dušom i velikom energijom, pravi je promoter ciljeva i ideja koje naše Igre donose - istakla je Jovanovićeva.

Prema njenim rečima, medalja je znak pažnje i zahvalnosti u ime svih 1,2 miliona dečaka i devojčica koji su do sada učestvovali u Igrama.

- Hvala ti Nemanja što si uz nas i što se boriš za osmehe dece u regionu - poručila je Jovanovićeva.

Zamenik kapitena reprezentacije Srbije zahvalio se na priznanje i dodao da će uvek biti tu da pruži podršku.

- Smatram da je ono što vi radite mnogo važno. Za decu je sve besplatno, nije važno ko je pobednik, jer su svi samo učešćem u Igrama već pobedili. Jako je važna vaša uloga, želja, rad i trud koji ulažete, da ih naučite da su prijateljstva jako važna u životu, kao i poruka da je sport način života i jedini izlaz koji mlade vodi na pravi životni put. Želim vam da istrajete, a svi mi koji razumemo vašu misiju smo tu da pomognemo što više možemo - rekao je Matić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading