MUKE FUDBALERA SITIJA: Igraju najbolji fudbal u Evropi, a ne mogu da napune stadion

Autor:

Sport

28.03.2018

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Mančester siti ima problem sa navijačima, pošto je stadion "Itihad" poluprazan na poslednjih nekoliko mečeva "građana".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siti igra pred malim brojem navijača

Siti se nalazi na prvom mestu na tabeli Premijer lige sa čak 16 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Junajted. Fudbalski stručnjaci širom sveta se slažu da Siti igra najbolji fudbal u Evropi.

Međutim, ovaj klub ima problem sa navijačima, koji u poslednjih nekoliko kola zaobilaze Itihad. 

Čelnici Sitija su u ponedeljak pustili u prodaju ulaznice za revanš meč 1/4 finala Lige šampiona protiv Liverpula, a karata ima još dosta u slobodnoj prodaji.

Dok se u u Mančesteru muče sa prodajom ulaznica, sa druge strane u Liverpulu nemaju tih problema. U Liverpulu se žale što je veliki broj navijača ljut na klub, jer nisu uspeli da dođu do ulaznica za prvi meč LŠ sa Sitijem. Oni su ulaznice rasprodali za nekoliko sati.

Ova dva kluba već su odigrala dva meča ove sezone i to u Premijer ligi. Siti je na svom terenu slavio sa 5:0, a Liverpul je na Enfildu pobedio 4:3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading