U Boki se razbesneli zbog Teveza: POVREDIO SE DOK JE IGRAO FUDBAL U ZATVORU!

Autor:

Sport

28.03.2018

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boka juniors neće moći da računa na prvu zvezdu tima Karlosa Teveza zbog bizarne povrede koju je prvotimac argentinskog velikana doživeo nedavno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tevez nije mogao da se suzdrži da ne zaigra sa zatvorenicima

Tevez je tokom vikenda posetio brata Huana Alberta Martineza, poznatijeg pod nadimkom Beto, u zatvoru Bouver blizu Kordobe, gde služi kaznu od 16 godina zbog oružanog napada na oklopno vozilo koje je prevozilo novac u banku.

Nekoliko zatvorenika je tražilo od Teveza da odigraju jednu partiju u dvorištu zatvora, a on je naravno pristao. Ipak, iskusni špic se izgledao zaigrao, pa je i doživeo vrlo neugodnu skočnog zgloba.

Zbog ove bizarne povrede Tevez će biti van terena oko mesec dana, a u klubu su pokušali isprva da sakriju pravi razlog odsustva njihovog najboljeg igrača. Međutim, nekoliko upornih novinara iz Buenos Ajresa saznali su pravi razlog izostanka Teveza, pa se istina veoma brzo pročula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading