Mesi je rekao da ne može: DIBALA VAN REPREZENTACIJE ZBOG BARSINOG ASA!

Autor:

Sport

27.03.2018

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji fudbaler argentinske reprezentacije Lionel Mesi izjavio je za tamošnje mediji da nema sukoba sa ofanzivcem Juventusa Paolom Dibalom, ali da su se njih dvojica saglasili da ne mogu da budu zajedno u timu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mesi ne može sa Dibalom

Najveći je problem navodno što igraju na istim pozicijama, pa ne mogu da se nađu na terenu obojica, a navodno su se dvojica fudbalera saglasila da ne mogu da budu u timu.

- Pričali smo Paulo i ja, sve što je rekao je istina, u Juventusu ima istu rolu kao ja. Igrao je po levoj strani pored mene i nije bio iskorišćen. Teško nam je da budemo levo, za razliku od desne strane jer možemo da uđemo u sredinu. Razumem Dibalu - rekao je Mesi za "Foks sport".

Selektor "gaučosa" Horhe Sampaoli je, sa druge strane, dodao da nije otpisao Dibalu i da bi mogao da se ipak nađe na spisku putnika koji će igrati u Rusiji.

- Nije korektno da se govori da je Dibala otpao za Svetsko prvenstvo. Nije pozvan iz razloga što sam hteo da vidim druge igrače. I dalje mi je u mislima i ima šansu da ode u Rusiju - rekao je Sampaoli i dodao da situacija nije ista kod kapitena Intera Maura Ikardija zbog jake konkurencije.

Argentinci će na SP igrati u grupi D zajedno sa islandom, Nigerijom i Hrvatskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading