Legenda Barse poručila Boltu: VOLIM TE, ALI NISI TI ZA FUDBAL!

Autor:

Sport

27.03.2018

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji kapiten Barselone i španske reprezentacije Ćavi Ernandez prokomentarisao je pokušaj Juseina Bolta da zaigra fudbal na profesionalnom nivou.

RepublikaFoto: instagram.com/xavihernandezoficial
Ernandez ne misli da je Bolt dorastao izazovima fudbala

Bivši fudbaler Barselone Ćavi Ernandez kritikovao je Bolta i istakao, za So Fut, da "samo" neverovatna brzina i fizičke predispozicije nisu dovoljne kako bi nadomestile "fudbalsko znanje".

- Volim Juseina Bolta, on je veliki atleta. Fizički niko ne može da mu priđe. Ko trči brže od njega? Niko. Ali ne možemo da nadomestimo mentalnu brzinu i inteligenciju za igru fizičkim sposobnostima, to je nemoguće - rekao je Ćavi.

Sa druge strane, bivši trkački as izjavio je da veruje u sebe i da će nastaviti sa treninzima.

- Ako Borusija kaže da sam dovoljno dobar, nastaviću da naporno treniram. Pričao sam sa Aleksom Fergusonom i rekao mu da kaže nešto lepo o meni. Rekao je da će videti šta može da uradi ako se dobro spremim - jasan je bio sprinter.

Bolt je u mladosti paralelno sa atletikom trenirao i fudbal, ali je rešio da se posveti "kraljici sportova", ali je ljubav prema lopti ipak bila previše jaka kod Jamajkanca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading