Đetići bez kapitena na Turke

Autor:

Sport

24.03.2018

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stevan Jovetić neće igrati za reprezentaciju Crne Gore u utorak protiv Turske. Jovetić koji je protiv Kipra odigrao 65 minuta i upisao jubilarni 50. meč u crnogorskoj selekciji, zbog lakše povrede, vratio se u Monako

Stevan Jovetić

Aleksandar Janković, trener u stručnom štabu Ljubiše Tumbakovića, je na brifingu sa novinarima kazao da postoji problem sa lakšom povredom kapitena Crne Gore, ali da je izvesno da u pitanju nije ništa ozbiljno.

Janković je naglasio da nema potrebe da se rizikuje sa Jovetićem u prijateljskom meču, pa je doneta odluka da se vrati u Francusku.

- Gledaćemo da rasporedimo minutažu i na utakmici sa Turskom. Imamo problem sa laškom povredom Jovetića, ali nije ništa ozbiljno. Utakmica sa Turskom je prijateljska, pa samim tim nema potrebe da rizikujemo niti da dovodimo u opasnost Jovetića.

RepublikaFoto: twitter.com/Vijestime
Stevan Jovetić

-To ne bi bilo korektno ni prema Stevanu, ni prema reprezentaciji, ni prema Monaku. Slična je situacija i sa Savićem. Znamo da je još uvek rovit od povrede i pauze, pa ćemo postepeno da ga vraćamo u takmičarski ritam. Na ovaj način pomažemo Saviću, reprezentaciji i Atletiku iz Madrida - rekao je Janković i dodao:

- Na utakmici sa Kiprom smo isprobali dosta igrača, kao i taktičkih zamisli. Ostvarili smo pozitivan rezultat. Bilo je dobrih i loših stvari. Protiv Turske pokušaćemo da unapredimo dobre, smanjimo loše i stignemo do pobede. Nadam se da će navijači u velikom broju doći da podrže reprezentaciju.

Crna Gora i Turska igraju 27. marta, a pre početka Lige nacija u kojoj je Crna Gora u grupi sa Srbijom, Rumunijom i Litvanijom, pulene Ljubiše Tumbakovića će testirati Slovenija i Bosna i Hercegovina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading