Kapiteni Partizana i Crvene zvezde obradovali dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"!

Autor:

Sport

24.03.2018

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiteni Partizana i Crvene Zvezde Miroslav Vulićević i Nenad Milijaš bili su specijalni gosti ovonedeljne nagradne igre pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije "Uzmi račun i pobedi". U duhu fer pleja ,večiti rivali komentarišu ostatak prolećnog dela sezone i ujedno pozivaju sve građane da učestvuju u nagradnoj igri u kojoj svako dobija.

RepublikaFoto: youtube.com/ RTS Prikazuje
Fudbaleri dva naša najveća kluba izvukli srećne dobitnike

Kapiten Partizana Miroslav Vulićević osvrnuo se pred izvlačenje na sezone crno-belih do sada.

- Fudbal je najlepša,ali i najnepredvidivija igra  na svetu.Pored dobre igre  čitavog tima uvek je potrebno i ono malo sreće koja bi na kraju "začinila "utakmicu i tim dovela  do pobede.Partizan je prošle godine osvojio duplu krunu u sezoni u kojoj su nas svi otpisali,a gde smo samo zajedništvom i timskim duhom pokazali da se moźe do titule u nizu od trideset i nešto utakmica bez poraza.To je naravno teško ponoviti,ali kada naviknete navijače,a u trofejnom ste klubu kakav je Partizan  onda se pobeda jedino prihvata .Plasirali smo se u 1/16 finala Lige Evrope,borimo se za Kup Srbije i naravno ne odustajemo od titule.

Prva utakmica u plej-of fazi biće upravo protiv ekipe Crvene Zvezde.

To su utakmice za koje źive sve generacije i o kojoj mašta svako dete koje igra fudbal.
Do plej ofa imamo još dve utakmice  SLS i nadam se da ćemo ostati u dobrom ritmu i da ćemo ubeležiti po nova tri boda u svakoj. Što se tiče derbija pokazali smo da se odlično nosimo sa večitim rivalom i da nismo imali nijedan poraz u nekoliko proteklih derbija bez obzira da li igramo kod kuće ili na strani.
Na ovaj način źelimo i da uputimo poruku da se najveće rivalstvo vodi na terenu tih 90 minuta,a da mimo toga ne treba da postoji mrźnja koja bi vodila u nemila dešavanja.Deca treba da rastu uz sport,da uče i ugledaju se na njihove sportske idole i stoga mi kao igrači  imamo veliku odgovornost.

O nagradnoj igri Vulićević je izjavio sledeće.

Ja se lično ne sećam da sam nekad nešto dobio,ali će mi biti drago da budem srećne ruke i izvučem stan ili kola nekom od sunarodnika.Mi smo spremili i poklon iz crno-belog butika upravo za najsrećnijeg ove nedelje -poručuje Miroslav Vulićević kapiten Partizana.

Njegov kolega iz tabora Crvene zvezde, fudbaer sa najviše odigranih utakmica za Crvenu zvezdu istakao je da mu je čast što će nekoga i na ovaj način usrećiti.

- Nije mala stvar obradovati nekoga na taj način. Koga god da izvučem, nadam se da će mu nagrada pomoći i dodatno ulepšati život. Mislim da je ovo lep način da se doprinese razvitku naše ekonomije, a zašto da ne i da se osvoji lepa nagrada. I mi se na terenu trudimo da uvek iz utakmice izađemo „čistog računa“, i naravno da pobedimo - rekao je Nenad Milijaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading