U Zvezdi opet strahuju od UEFA?

Autor:

Sport

22.03.2018

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropska fudbalska federacija (UEFA) trebalo bi da saopšti odluku u vezi sa pojedinim ekscesima tokom utakmice 1/16-finala Lige Evrope protiv CSKA iz Moskve 13. februara.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezda se naplaćala ove sezone zbog navijača

UEFA je na svom zvaničnom sajtu potvrdila da je pokrenut postupak protiv beogradskih crveno-belih, zbog paljenja baklji, kao i blokiranih prolaza na tribinama tokom meča sa Moskovljanima.

Odluka je još ranije najavljena za 22. mart, a pored Crvene zvezde sud UEFA iščekuju još neki "grešnici" poput Olimpika iz Marseja, ali i Bazela. Iako je za danas najavljena disciplinska odluka, moguće je da epilog bude poznat i narednih dana.

Crveno-beli su pre mesec dana novčano kažnjeni sa 56.000 evra zbog uvredljivih transparenata na meču protiv Kelna, a uslovno su zatvorene severna i južna tribina stadiona "Rajko Mitić".

U slučaju nove kazne, moguće je da prvi evropski meč naredne sezone crveno-beli odigraju pred praznim stadionom, ili delimično zatvorenim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading