(VIDEO) Preobražaj "Rajka Mitića" u roku od 365 dana!

Autor:

Sport

21.03.2018

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Crvena zvezda objavila je na svom zvaničnom "Instagram" nalogu video na kom se lepo vidi kroz kakav proces rekonstrukcije je prošao naš najveći stadion za poslednjih godinu dana.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Zvezde sada je mnogo "zategnutiji" u odnosu na period od prošle godine

Ono što je najuočljivije od svih promena jeste zamena travnate podloge, na koju su se mnogi gostujui timovi žalili da ih usporava, zamenjene su stolice na severnoj tribini, a natpis "Delije" sada je mnogo jasnije vidljiv.

Isti je slučaj i sa krovom najvećeg srpskog stadiona koji je pre godinu dana iz ptičje perspektive izgledao potpuno zapušteno. 

Sada je ofarban u belo i prizor je dosta drugačiji nego lani.Tada su se akciji sređivanja stadiona priključili i navijači, ali i srpski glumci Viktor Savić i Aleksandar Radojičić. 

Prethodnog leta generalni direktor Zvezdan Terzić najavio je temeljno renoviranje zapadne tribine stadiona, koja je i najveća, a u planu je i "umivanje" sve četiri strane.

Ispred stadiona je polovinom novembra i postavljen spomenik legende čije ime nosi - Rajka Mitića, pa za godinu dana, štošta izgleda drugačije. Pogledajte snimak.

 

Godinu dana u životu naše Marakane ? #fkcz #czv #crvenazvezdafk #marakana #rajkomitic

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Mar 21, 2018 at 5:14am PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading