Tumbaković: Cilj je plasman na EP. Sa Srbijom uvek možemo da se takmičimo

Autor:

Sport

20.03.2018

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković izjavio je da je glavni cilj njegovog tima plasman na EP 2020. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tumbaković veruje u dobar rezultat CG

- Glavni cilj je da se kvalifikujemo na EP. Kako ćemo to da uradimo? Mislim da je sve što smo uradili do sada bilo vrlo korektno, da smo napravili pomak. Sada je sve potrebno podići na veći nivo – i diciplinu, i angažovanje, i borbenost, i želju... Moramo da budemo još bolji tim - rekao je Tumbaković.

Crna Gora će igrati prijateljske mečeve sa Kiprom i Turskom.

- Liga nacija je u prvom momentu bila jako interesantna za nas, jer je za plasman na veliko takmičenje trebalo da se borimo sa ekipama sličnih kvaliteta. Nije, međutim, baš tako. Ovo je pilot projekat, koji je važniji UEFA-i, nego nama. Od 15 ekipa Lige C samo jedna ide u završnicu. Trećeplasirane reprezentacije u regularnim kvalifikacijama sada ne mogu da idu u plej-of. Mi ćemo, međutim, u to takmičenje ući sa sportskim motivom. Zašto i ne bismo, jer sa Rumunijom imamo pozitivan skor u kvalifikacijama za Mundijal, a sa Srbijom uvek možemo da se takmičimo... - rekao je Tumbaković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading