CRNO-BELI NA BLIC DOBILI ZADNJA TRI MEČA: PARTIZAN NA TURBOPOGON!

Autor:

Sport

20.03.2018

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle teške igračke krize Partizan je počeo da melje rivale na turbopogon! U razmaku od sedam dana crno-beli su tri puta pobeđivali rivale identičnim rezultatom 2:0, a kuriozitet je da su na svakom meču davali golove na blic, pogađajući mrežu protivnika u veoma kratkim vremenskim intervalima!

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Partizana prevazišli igračku i rezultatsku krizu

Prvo je stradao Čukarički na Banovom brdu, i to za svega 180 sekundi. Precizni su bili Tavamba u 20. i Ožegović u 23. minutu.

Usledilo je neugodno gostovanje Javoru u četvrtfinalu Kupa, a sve je rešeno blickrigom od 117 sekundi. Ivanjičane je načeo Ožegović, da bi za nepuna dva minuta trijumf overio Nemanja R. Miletić. Poslednju od četiri uzastopne pobede aktuelni šampion države ostvario je protiv Radnika. Jevtović je penal pretvorio u gol u 64. minutu, a 111 sekundi kasnije konačnih 2:0 postavio je Nemanja G. Miletić.

PROTIV BUNKERA

Tako je "parni valjak" nagovestio da su tmurni dani prošli, a igrači su sa dobrim raspoloženjem otišli na reprezentativnu pauzu.

- Sad moramo da damo naredna dva gola za 100 sekundi - kroz smeh je počeo priču za Srpski telegraf kapiten Saša Ilić (40), koji i u petoj deceniji života na terenu objašnjava mlađim saigračima i rivalima suštinu fudbala, i dodao:

- Više bih voleo kad bismo mogli da damo u prva dva minuta dva gola i da rešimo utakmicu, a to nije lako, bez obzira na to kako nekome deluje.

Partizan je prinuđen da protiv slabijih rivala traži prolaz kroz njihove bunkere jer se retko koja ekipa u Superligi odlučuje da nas napadne, pogotovo se to odnosi na mečeve u Humskoj.

Ilić: Sad naredna dva gola moramo da damo za 100 sekundi

NAPADAČKI FUDBAL

- Igramo napadački fudbal i ponekad nam je teško jer ekipe uglavnom igraju bunker. Teško je to probiti, treba dati gol. Ali kada nas krene, kao što je na prethodne tri utakmice, onda je sve mnogo lakše. Bukvalno smo imali sreće da odmah iz sledećeg napada damo drugi gol i rešimo utakmice. Posle ispadanja od Plzenja i serije loših rezultata znače nam ove pobede na samopouzdanju. Sada ide reprezentativna pauza i spremni ćemo dočekati preostale duele do početka plej-ofa - poručuje Ilić.

11. mart

Čukarički - Partizan 0:2 (0:2)

Tavamba 20, Ožegović 23

Vreme: 180 sekundi

14. mart

Javor - Partizan 0:2 (0:0)

Ožegović 65, N. R. Miletić 67

Vreme: 117 sekundi

18. mart

Partizan - Radnik 2:0 (0:0)

Jevtović 64, N. G. Miletić 66

Vreme: 111 sekundi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading